dinsdag 5 augustus 2014

Kalibaru, Java – Permuteran, Bali -  dinsdag 5 augustus, bye bye Java, here we come Bali

Vanochtend op het gemakje ontbeten en daarna op weg naar Bali. ’t Blijkt toch iets langer rijden naar de veerpont dan verwacht maar rond twaalven rijden we dan toch echt één van de vele ponten op. ’t Is  een drukte van jewelste en wij sluiten als laatste busje aan op een redelijk afgeladen boot vol met vooraan een paar busjes en verder zo ver als je kunt kijken; scooters, scooters en nog meer scooters. We staan zo’n 5 cm van de kant af geparkeerd en naast ons worden nog eens 2 busjes gepropt. Door al die drukte en het schommelen van de boot raakt Fayline even in paniek; bang om te kapseizen. Maar deze paniek zakt gelukkig snel wanneer we eenmaal aan het varen zijn. Aan de overkant kunnen we Bali al zien liggen.
 de boot op

 wat een drukte

 die zwarte bus is van ons

 als dat maar goed gaat Fayline

 Bye Java

 
Na een rustige overtocht worden we aan de overkant vlot langs allerlei controles gevoerd waarna we rechtstreeks doorrijden naar ons hotel. Dit blijkt een mooi beachresort en spa te zijn. (Adi Assri beach resort &spa).  We zitten in een luxe kamer met tussendeur naar de buren (de kinderen) kunnen samen op één kamer.  Zonder de koffers uit te pakken meteen naar het zwembad om af te koelen want het is hier heerlijk warm.  Zwembad grenst lekker aan de zee zodat de kinderen maar even heen- en weer hoeven om zich uit te leven. Al snel hebben ze volop contacten met andere kinderen en kunnen wij ons rustig terugtrekken in onze strandstoelen.  Wat een luxe!!! Vandaag even niets meer maar gewoon lekker bijtanken.  
 Selamat Detang Bali

 ons hotel


 onze kamer


 lekker zwemmen in het zwembad

 of in de zee


 nu al vriendjes


Na een heerlijk diner aan het strand een rustige avond in het verschiet. Kinderen gaan met pas geworven vriendjes kaarten en spelen dus even geen kaartspelletjes maar even tijd voor onszelf en een boek. Tot morgen.  
 dinner by sea


 Fayline doet een berichtje aan Stijn


 tot morgen
Morgenochtend gaan we snorkelen en morgen middag gaan we ons heerlijk laten verwennen met een massage.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten