zondag 17 augustus 2014

Woensdag 13 augustus Kuta –Sunset Hotel ontslag uit Siloam Ziekenhuis, terug naar Sanur

Woensdag 13 augustus Kuta –Sunset Hotel ontslag uit Siloam Ziekenhuis, terug naar Sanur

Verloop van “Dengue “ koorts gaat echt volgens het boekje want vanochtend waren de bloedwaarden gestegen tot net onder de 100  (L96) en mocht Fayline tot onze blijdschap met ontslag. Wel met de uitdrukkelijke waarschuwing nog rustig aan te doen en vooral veel te drinken. Ze moet morgenochtend vroeg  nog wel terugkomen voor controle. Zijn haar bloedwaarden boven de 120 dan zal de arts haar een fit to fly geven.




Blij belde Fayline gelijk naar Rob en Quinten die 200 meter verder in het Sunset hotel zaten. Die kwamen er dus gelijk lopend aan.  Quinten plet zijn zusje bijna in zijn omhelzing; zo blij is hij dat ze mee naar het hotel mag.  Helaas moeten ook de laatste antibiotica nog even via het infuus toegediend worden en het nodige papierwerk worden verwerkt.  Daarna nog even spannend om het naaldje eruit te laten halen maar dat viel achteraf reuze mee. Het lostrekken van de pleister leverde meer pijnscheuten op dan het infuusnaaldje zelf.  

Na alle verplegend personeel te hebben bedankt met een cadeautje en een tekening mocht Fayline eindelijk het Siloam ziekenhuis verlaten.
Na het invullen van wat papieren en goedkeuring en betaling van de Insurance (via SOS International) liepen we kort na de middag richting ons hotel.
Een korte wandeling maar Fayline en Danielle hadden de afgelopen weinig echte zonlicht gezien en Danielle werd daarom ook gelijk licht in het hoofd. Rustig aan dus bij het zwembad.
 
Rob had  ’s ochtends al gelijk om een aangrenzende kamer gevraagd die om 14.00 uur klaar zou zijn. Dat maakte niet uit want wij moesten toch nog in het ziekenhuis zijn en konden ons ook op een kamer en het zwembad bezig houden. 14.00 uur naar beneden voor een sleutel maar wat bleek, de receptioniste die slecht Engels sprak en begreep dacht dat wij die kamer morgen de 14e pas nodig hadden. Met z’n allen op 1 kamer dat schoot niet op. Rob werd echt even pissig en wilde gelijk uitchecken. Na een telefoontje met Jacqueline van Tari Travel die voor ons de kamer had geboekt besloten wij om terug naar Sanur te gaan waar ook veel meer winkeltjes waren en betere vakantiehotels.
Sunset was meer een zakelijk kil hotel. Na een uurtje had Jacqueline een mooi betaalbaar hotel gevonden met meerdere zwembaden,  aan het strand. Dat leek ons prima. Met 2 taxi’s en alle bagage  naar Sanur gereden en ingechecked in het Peneeda View hotel (ons 16e en laatste hotel). Een wat rustig koloniaal aandoend resort waar we een grote familiebungalow met 3 kamers konden betrekken.  Heerlijk een eigen bad waar we lekker in zullen gaan dobberen.  Prima voor de komende dagen. Het is ondertussen 17:00 uur dus weinig tijd om te zwemmen. Daarom  s’avonds lekker gewandeld, gegeten en niet te vergeten heerlijk geshopt.
 Nog even genieten van de echte Sunset en dan vroeg onder de wol want morgenochtend moeten wij weer met een taxi naar het Siloam Zkh.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten