woensdag 6 augustus 2014


Permutaran - Snorkelen bij de koraalriffen - woensdag 6 augustus

na een goede nachtrust in de mooie bungalow gingen wij na het ontbijt op weg voor een snorkelexpeditie.

Om 09.00 uur werden wij opgehaald en na 25 minuten rijden kwamen wij bij de verzamelplaats.
onderweg zagen wij  hoe de Balinese kinderen naar school marcheerde.
 




Hier eerst wat snorkel attributen gehuurd en daarna de boot op: Oefff bijna onze lunchboxen vergeten maar met wat geschreeuw van de bootmannen kwamen deze alsnog.



 
Na zo’n 30 minuten varen met leuke golven (kids vonden het prachtig) kwamen wij bij een heeeeeeeel mooi stuk. De zee was daar vlak en je kon de koraalriffen van de boot al zien. De bootjes verzamelde zich bij elkaar en wij kregen van de gids eerst wat korte instructie.




 vlak onder de waterspiegel de korralriffen


zichtbaar genieten

 Quinten zit er al in

 maar eerst uitleg

 Danielle is er klaar voor

 Fayline ook
 
Met kleine groepjes (per boot max.10) namen de gidsen ons mee. Daar ik (Rob) al duikervaring had lukte het met snorkelen uitstekend. Ik had de Gopro meegenomen en kon dus met alle lust onder water filmen en fotograferen. Quinten genoot ook zichtbaar. Na de eerste snorkelexperience weer even aan boord en daar onze lunchbox met koude friet en sandwiches met kip en salade buit gemaakt. Fayline was een beetje ziek geworden en ging dus niet meer, Danielle is bij haar gebleven en Rob en Quinten gingen nog een keer.
 

 Fayline en Danielle

 duikers onder ons


 Quinten heeft er een

een blauwe zeester

 Nemovisjes

 zeekomkomer

 we zijn weer bij de boot

 
 
Het doet weer denken aan de duikervaring op het eilandje Klein Curacao. Na weer een uurtje te hebben gesnorkeld zijn Quinten en ik teruggegaan naar de boot om weer even op  te drogen. Quinten kreeg er geen genoeg van en haalde nog wat capriolen uit vanaf de boot waar de andere om moesten lachen. Na 12.00 uur zijn wij uiteindelijk weer teruggevaren en teruggebracht naar het hotel. Een hele leuke en mooie ervaring rijker.
 





 even luchen aan boord

 
 

terug in het hotel

 kleine dagelijkse ceremonie

 in de hoteltuin

’s Middag lekker geluierd bij het zwembad en de kids weer lekker gespeeld met hun vriendjes.

Ik heb ’s middag nog even een heerlijke massage ondergaan en na het dinner zijn wij vroeg gaan slapen, althans Danielle en ik want de kids wilde nog lekker even spelen met hun vriendjes. Tot morgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten