vrijdag 8 augustus 2014


Pemuteran Donderdag 7 augustus

Vanochtend na het ontbijt over het strand even langs de schildpadden opvang gelopen met de bedoeling een eigen schildpad uit te zetten.  Helaas er zaten er genoeg maar geen van allen nog oud genoeg om al uit te zetten. Quinten en Fayline hebben er wel beide één geadopteerd.

 

 



 Iets teleurgesteld weer terug naar ons resort gelopen waar we vandaag een lekkere luie zwembad dag  hebben gehouden. Er stond gelukkig niets op het programma en dat kwam goed uit want Fayline is behoorlijk ziek.  Eerst dachten we wat nasleep van het boottochtje en het snorkelen maar ze heeft sinds gisterenmiddag flinke koorts die maar niet wil zakken.  Daar we al de nodige paracetamol gebruikt hadden bij haar oorpijn aan het begin van de vakantie begint de voorraad pijnstillers aardig te slinken en slikken van pillen lukt niet. Hopelijk knapt ze snel weer op. Ze ligt nu als een lappenpop afwisselend op bed of rillend onder een badhanddoek bij  het zwembad terwijl het hier toch echt 35 graden is. Echt zielig en we kunnen niets doen. Ze wilden er hier al een dokter bij roepen maar dat leek ons overdreven. Hopelijk gaat t na een goede nachtrust beter. Ze baalt er zelf nog het meeste van; “ik ben nooit ziek en dan wordt ik het hier op Bali wel.”  Rob is gisteren flink verbrand op zijn rug tijdens het snorkelen en ziet zo rood als een kreeft hij houdt zich vandaag lekker gedeisd.  Omdat we toch niet ver weg kunnen met een zieke besluiten we aan te sluiten bij het feestelijke stranddiner inclusief live muziek en traditionele dans.











Er is een lekker buffet en met de ruisende golven op de achtergrond genieten we van onze maaltijd terwijl de Gambolangband en Balinese dansgroep ons vermaakt. (foto’s) Prachtig verkleed en op kunstige wijze uitgebeeld. Heel het lichaam doet mee zelfs de mimiek die vaak “eng” wordt uitgebeeld. Wanneer er mensen uit het publiek gehaald worden om mee te dansen “sluipen” we stilletjes weg zodat onze zieke naar bed kan.

1 opmerking:

  1. Net op FB gelezen dat jullie dochter ziek is. Ik hoop dat ze snel helemaal beter is. Hoe mooi Bali ook is, als je kind ziek is heb je geen rust. Sterkte.

    BeantwoordenVerwijderen