zondag 17 augustus 2014

Sanur –Denpasar – Seoul (Zuid Korea) – Amsterdam - Kruisland


Vrijdag 15 augustus  Sanur –Denpasar – Seoul (Zuid Korea) – Amsterdam-Kruisland

Na 26 dagen, 16 hotels en 1 ziekenhuisopname van 5 dagen zijn wij weer terug waar wij begonnen: Thuis in Kruisland.

Zaterdag 16 augustus the day after

O, wat is dat heerlijk wakker worden in je eigen bedje. Lekker op tijd (7:00)  want we onze innerlijke klok staat nog ietwat op Bali-tijd.  Na 4 weken eindelijk weer eens een normaal witbroodje met hagelslag gegeten. En dan is het net of je nooit bent weggeweest. Eerst maar eens naar de supermarkt om alle lege plekjes in de koelkast en kasten te vullen. Daarna flink wat wassen weggewerkt; het is gelukkig lekker winderig weer zodat het snel droogt. We genieten zelfs even van het lokale buitje regen waardoor we worden overvallen.

Bijna tegelijkertijd komen de buurvrouw, oma en tante Jolanda binnen vallen om onze thuiskomst te vieren. Onder het genot van een heerlijk Hollands kopje koffie/thee met een lekker stuk taart al onze avonturen en nieuwtjes uitgewisseld.

De rest van de dag rustig aan gedaan. Wat post bijgewerkt en kranten gelezen.

Komende week nog even op controle bij de huisarts en dan weer een hoofdstuk afgesloten.

1 opmerking:

  1. de retourvlucht is normaal al loodzwaar dus nu moet het echt heel zwaar geweest zijn. Daar staat tegenover dat je normaal om 11.00 ofzo je kamer uit moet en nu was dat pas in de avond. Ik hoop dat je nog een keer naar Bali en of Sumatra terug wilt, het is beslist de moeite waard maar ik kan me ook voorstellen dat je er nu nog even niet aan moet denken :)

    BeantwoordenVerwijderen